Samsung Z Fold 3 5G - Használt, megkímélt

- 12/256 Gb

- 3 hónap garancia
239.990 Ft
Leírás

Samsung Z Fold 3 5G - A jövő technológiája, ma

Élj az új korszak előnyeivel a Samsung Z Fold 3 5G hajtogatható okostelefonjával, amely a mobiltechnológia csúcsát képviseli.

  • Kijelző: A kétszeres kijelző technológiájával ez az eszköz egy kompakt okostelefont kínál, amely kibontva tablet méretű kijelzővé válik. A Dynamic AMOLED képernyő garantálja az éles és ragyogó képi megjelenítést.

  • 5G Konnektivitás: Az ultragyors 5G hálózati képességeknek köszönhetően még gyorsabb letöltési és feltöltési sebességeket, valamint késlekedés nélküli játékot és videostreaminget élvezhetsz.

  • Teljesítmény: A 12 GB RAM és a 256 GB belső tárhely biztosítja, hogy a telefon minden kihívásnak megfeleljen, legyen szó multitaskingról, nagyfelbontású videók lejátszásáról vagy grafikusan igényes játékokról.

  • Kamera: A három hátsó kamera lenyűgöző fotókat és videókat készít minden környezetben, az éjszakai módtól a Super Steady videóig.

Bár használt, a Samsung Z Fold 3 5G megkímélt állapotban van, mintha éppen most vennéd ki a dobozból. 3 hónap garanciát biztosítunk a készülékre, hogy teljes bizalommal vásárolhass. Ragadd meg ezt a rendkívüli lehetőséget és légy részese a hajtogatható okostelefonok forradalmának mindössze 259.990 Ft-ért!

×

TOP