Honor Magic 4 Pro - Használt, karcmentes

- 8/256 Gb

- 2024.06.02. -ig garancia
269.990 Ft
Leírás

Honor Magic 4 Pro - A varázslat a tenyeredben

Amikor a Magic szó szerepel a termék nevében, biztos lehetsz benne, hogy valami különleges élmény vár rád. Az Honor Magic 4 Pro kiváló minőségű hardverrel és lenyűgöző kialakítással bűvöl el:

  • Kijelző: Az OLED képernyő éles és színgazdag megjelenítést kínál, ami minden tartalomnál fokozza az élményt. Az adaptív frissítési arány pedig gondoskodik a folyékony és energiahatékony navigációról.

  • Tárhely és Teljesítmény: 8 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel rendelkezik, amely bőven elegendő az összes alkalmazásnak, médiatartalomnak és fájlnak. Az optimalizált rendszerrel együtt garantálja, hogy a telefon mindig gyors és válaszkész maradjon.

  • Kamera: Az AI támogatású kamera rendszer lehetővé teszi, hogy lenyűgöző képeket készíts minden körülmények között, legyen szó portrékról, tájképekről vagy éjszakai felvételekről.

  • Garancia: Nyugodtan vásárolj, mert az Honor Magic 4 Pro-ra 2024.06.02.-ig garanciát biztosítunk, így hosszú távon is biztonságban érezheted magad a beruházásoddal kapcsolatban.

Bár használt, ez az okostelefon makulátlan állapotban van, karcmentesen, és prémium minőségét megőrizve kínáljuk. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és szerezd be a Honor csúcstechnológiáját mindössze 269.990 Ft-ért!

×

TOP